SPA-Z Wat wij doen

Persoonlijk Deskundig Onafhankelijk en Probleemoplossend

U bent specialist in uw vak, het hebben van een praktijk is een andere tak van sport, en ook werkgever zijn brengt een andere dynamiek met zich mee. Om op alle onderdelen van het ondernemerschap goed beslagen ten ijs te komen kunt u gebruik maken van de onze expertise.

Wij verdiepen ons in de ondernemer én in de onderneming; één aanspreekpunt dat makkelijk en snel toegankelijk is!  Door ons uitstekende netwerk en de jarenlange ervaring zijn onze adviseurs goed geïnformeerd over het speelveld van uw onderneming en vakgebied.

Doordat wij zelfstandig werken hoeven we geen verplichte diensten te adviseren. Onafhankelijkheid is belangrijk voor een advies waarbij u  en uw onderneming centraal staat.

Naast een goed advies is het belangrijk dat er een actie volgt, daar zorgen wij voor. Als een situatie daarom vraagt dan werken we samen met uw andere adviseurs, denk bijvoorbeeld aan een accountant of zetten wij in overleg met u specialisten in.

Onze inzet is dat we het samen met u als ondernemer doen! We blijven in nauw contact met u en stemmen onze inzet met u af.